Wie zijn wij?

Yvet Kranen
In 2000 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Na een periode in loondienst te hebben gewerkt, hebben Sandra Damkot en ik in 2003 deze praktijk overgenomen. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolg o.a.: verdiepingscursus motoriek en kind, lage rug en bekkenklachten, Reumatische aandoeningen, balans en stabiliteit, adem en ontspanningstherapie.

Yvet Kranen
Naast het werk in de praktijk neem ik ook deel aan de zorggroep. Deze zorggroep bestaat uit een veel oefentherapeuten uit de regio. Met deze groep werken we aan kwaliteitsprocedures en samenwerking op verschillende gebieden. Mijn werkzaamheden bestaan ook nog uit het geven van groepsoefentherapie voor mensen met een reumatische aandoening, dat doe ik in de oefenzaal en in het water. Via die groepslessen ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het reumaprotocol en het reumanetwerk Achterhoek/ Liemers.


Sandra Damkot
Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut.
Na de opleiding ben ik na een aantal waarnemingen uiteindelijk weer in Winterswijk terecht gekomen. Samen met mijn collega Yvet hebben we in 2003 de praktijk overgenomen en uitgebouwd tot een complete praktijk. In de praktijk zie ik regelmatig volwassenen met uiteenlopende vragen en blessures bij het sporten, het werk in de dagelijkse situaties.
Sandra Damkot
Naast de algemene oefentherapie heb ik mij gespecialiseerd als Kinderoefentherapeut. In de praktijk zien we kinderen van 0 t/m 18 jaar met diverse klachten/ problemen. De kinderen is een aparte doelgroep binnen onze praktijk en om die reden hebben we er voor gekozen om een speciale informatiewebsite te maken voor de Cesar Kids.

Naast de praktijk in Winterswijk werk ik in een groepspraktijk in Haaksbergen. Met 3 oefentherapie collega’s en een osteopaat hebben we een compleet team. De afwisseling in de week maakt voor mij het werk dynamisch en zeer interessant.